Victor Ponta mușcă zdravăn din PSD

0

Înfrângere zdrobitoare pentru PSD, la Deva. PNL a câștigat detașat primăria la alegerile de duminică, 5 noiembrie 2017. Candidatul susținut de Victor Ponta, un reputat medic din oraș, a obținut un scor foarte bun, obținut cu sprijinul fostului premier al României. Ponta a rupt electorat de la PSD, bucurându-se astfel de propriul bazin de simpatizanți în rândul social democraților.

Citiți și Se rupe PSD

Reacția lui Victor Ponta nu a întârziat să apară. Deși candidatul susținut de el a pierdut alegerile, Ponta se arată foarte mulțumit de rezultatul obținut la Deva.

„Ieri locuitorii Devei au votat / acum rezultatele sunt clare :

1. Florin Oancea PNL – 9.000 voturi (cca. 41%)
2. Petre Marginean PSD – 5.400 voturi (24%)
3. Marius Blendea – independent sustinut de ProRomania 3.000 voturi (13.5%)

Jurnalistii fac deja propriile analize cu care sunt mai mult sau mai putin de acord :

Sa imi spun insa si eu opinia ( asa la cald) :

1. Felicitari doctorului Marius Blendea si celor cativa colegi de la #ProRomania pentru curajul de a candida si pentru faptul ca au oferit o alternativa serioasa la PSD si PNL/ 13.5% – o treime din voturile PNL si mai mult de jumatate din cele ale PSD este un rezultat mai mult decat onorabil / fara masinarie de partid, fara echipe de activisti, fara resurse financiare si administrative era probabil imposibil de facut mai mult acum / daca va mai candida in 2020 eu il vad pe Marius mare favorit pentru functia de primar al Devei.

2. Nu ma bucur deloc pentru victoria candidatului PNL / a primit voturile liberalilor traditionali din oras si voturile negative la adresa lui Dragnea , Marginean si toata trupa de baroni nepoftiti adusi de “Cartelul” din Sud pe capul bietilor locuitori din Deva / noul primar a fost viceprimar 6 ani si nu a facut nimic iar promisiunile din campanie au fost demagogice si neserioase / daca insa va face treaba pentru oras voi fi primul care sa il felicite.

3. Pentru PSD este o rusine pe care o regret – dar absolut normala dupa ce au patit acelasi lucru la alegerile recente pentru Primaria Targu Jiu/
– Liviu Dragnea a impus peste capul organizatiei locale un candidat traseist si tradator venit in ultimul moment la PSD dupa ce candidase si pierduse in 2016 din partea PNL / dupa care in ziua alegerilor a plecat la shopping la Viena in semn de batjocura totala la adresa pesedistilor din Deva care incercau sa scoata oamenii la vot
– in stilul practicat in mod traditional de Dragnea, Stanescu si alti baroni din “Cartel” campania s-a bazat pe voturi cumparate, manipulate sau obtinute in mod mecanic doar pentru ca pe buletinul de vot scrie “PSD” / ca si la Targu Jiu a fost o iluzie care s-a terminat prost
– dupa ce ai pus un candidat care este proprietarul Antena 1 Deva, dupa ce ai dus in oras in 2 saptamani Presedintele PSD, Prim Ministrul si jumatate din Guvern plus Primarul General al Bucurestiului, dupa ce ai facut milioane de promisiuni , ai cheltuit o multime de bani si ai folosit toate institutiile publice locale si deconcentrate sa reusesesti sa convingi doar 5.000 de oameni sa te voteze este un dezastru pe care degeaba il cosmetizezi / Marius Blenda cu Victor Ponta si inca o mana de oameni au obtinut 3.000 de voturi.
– suntem la mai putin de 1 an de la alegerile parlamentare din Decembrie 2016 si acum Dragnea poate sa vada din nou ( dupa Targu Jiu) care este adevarata lui valoare electorala in afara Teleormanului / daca PSD ramane sub controlul “Cartelului” ce credeti ca va face la viitoarele alegeri din 2020??? ( Nu vorbesc de prezidentiale pentru ca acolo blatul este deja facut si PSD va avea un candidat “de forma” care sa il incurce pe Tariceanu)!

4. Am initiat #ProRomania alaturi de Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu pentru ca oamenii din Romania sa aiba o alternativa politica #altfel decat PNL si PSD/ rezultatul acesta de 13.5% venit la 10 zile dupa decizia Tribunalului de infiintare a Partidului ne da curaj si incredere ca suntem pe drumul cel bun.

Multumesc tuturor celor care l-au votat pe Marius Blendea si va garantez ca merita votul dvs – iar celor care au votat PNL sau PSD ( si celor care au votat pt alt candidat sau nu au votat deloc ieri) le spun ca acum exista o alternativa mai buna – #ProRomania.” spune Victor Ponta.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele