Cîțu: Voi face reforme prin OUG. Nu putem să așteptăm după Parlament

0
premierul citu
Florin Cîțu
- Reclama -

Cîțu: Voi face reforme prin OUG. Nu putem să așteptăm după Parlament. Premierul criticat din nou faptul că unele proiecte ale Guvernului trenează în Parlament și a subliniat că va face „reforme prin OUG”. Florin Cîțu a afirmat totodată că va președintele PNL după congres și că va schimba „multe lucruri” și la partid.

 

„Sunt mai multe legi care s-au blocat în Parlament: desființarea SIIJ, abrogarea interzicerii investițiilor străine în companiile cu capital românesc, alocațiile la fel. Nu putem să zicem asta e decizia Guvernului și să rămână prin Parlament”, a spus premierul.

Florin Cîțu a susținut că „guvernul are un apetit mai mare pentru reformă”.

Vezi și Cîțu: îmi mențin obiectivul că vrem să eliminăm MCV

„Guvernul are un apetit mai mare pentru reformă, ceea ce înseamnă că va trebui să facem guvernare prin ordonanțe. Deja au trecut 6 luni și vreau să facem reforme. Peste 2 ani apetitul pentru reforme va scădea”, a afirmat Cîțu.

- Reclama -

Premierul a subliniat că la Parlament „e o problemă”.

„Nu putem să mergem toți că vrem să facem reformă, iar în Parlament să se blocheze. Voi face reforme prin OUG. Nu putem să așteptăm după Parlament. E în beneficiul tuturor românilor să facem aceste reforme. Guvernul își va asuma reformele”, a subliniat Cîțu.

„Sunt sigur că nu vor fi împotriva noastră în coaliție, dar trebuie să accelerăm ritmul”, a adăugat el.

„Voi fi președinte după congresul PNL și acolo se vor schimba multe lucruri. Când voi spune că o decizie a Guvernului și coaliție a fost luată, mă voi asigura că ea se va implementa rapid”, a afirmat Florin Cîțu.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele