PSD: Optimismul premierului Cîţu nu este deloc molipsitor, ba din contră, este îngrijorător

0

Secretarul general al PSD Paul Stănescu afirmă că optimismul premierului Cîţu nu este deloc molipsitor, ci este îngrijorător, acuzându-l pe premier că -a specializat să vândă iluzii la foc automat, despre campania de vaccinare, despre cât de bine merg negocierile privind alocarea fondurilor prin PNRR, despre cât de bună este starea economiei sau cum ne revenim la normalitate dacă ne vaccinăm.

 

”Optimismul premierului Cîţu nu este deloc molipsitor, ba din contră, este îngrijorător. S-a specializat să vândă iluzii la foc automat, despre campania de vaccinare, despre cât de bine merg negocierile privind alocarea fondurilor prin PNRR, despre cât de bună este starea economiei sau cum ne revenim la normalitate dacă ne vaccinăm. Cu toţii ne dorim să revenim la normalitate, însă acest lucru nu se va întâmpla de la 1 iunie aşa cum a anunţat premierul.

Normalitatea lui Cîţu nu va fi şi normalitatea românilor. România trebuie să-şi pună centura de siguranţă mult timp de acum încolo. Când lumea întreagă se pregăteşte să se adapteze virusului, noi ne pregătim să dăm timpul înapoi. Probabil, Comitetul de Vândut Iluzii patronat de Cîţu, acela care ne va spune cum vom ajunge noi la normalitate, îşi va face datoria şi va minţi din considerente politice. Nu de asta avem nevoie, ci de moderaţie”, afirmă secretarul general al PSD Paul Stănescu.

Dăncilă spune că Ciolacu și Stănescu au provocat căderea Guvernului PSD

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele