PSD se menține împotriva prelungirii stării de alertă

0

Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Lucian Romaşcanu, a anunţat  că decizia social-democraţilor este de a nu vota starea de alertă.

“Vreau să încep prin a sublinia schimbarea de ton a preşedintelui, pentru care, de la un Parlament ”toxic”, am ajuns la ”dragi parlamentari”. Ideea este în felul următor: Nu avem în acest moment din partea preşedintelui sau a specialiştilor niciun fel de dovadă epidemiologică necesară prelungirii stării de alertă. Trebuiau cu data de 1 iunie să înceapă testarea în masă, lucru oricum întârziat dincolo de orice normă pe care alte ţări civilizate, în rândul cărora vrem şi noi să fim, nu avem niciun fel de dovadă epidemiologică a situaţiei în care se află România. Noi în acest moment facem 4-5.000 de teste pe zi ceea ce este extrem de puţin şi domnul Iohannis vine şi ne spune că trebuie să facem lucrul ăsta. Nu este convingător pentru că nu vine cu absolut niciun fel de dovadă ştiinţifică”, a declarat Lucian Romaşcanu, la Digi 24.
El a precizat că starea de alertă a însemnat până în prezent achiziţii făcute fără respectarea procedurilor şi angajări de oameni pe funcţii.

Citește și: Tătaru cere redeschiderea spitalelor pentru pacienții care nu sunt bolnavi de COVID-19

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele