PSD susţine sancţiunile împotriva Federaţiei Ruse

0
marcel ciolacu psd interimar presedinte

Marcel Ciolacu a afirmat PSD susţine sancţiunile împotriva Federaţiei Ruse, dar nu va fi vreodată de acord cu măsuri care afectează angajaţii români, locurilor de muncă şi economia naţională.

 

„Solicit din nou Consiliului inter-instituţional responsabil cu aplicarea acestor măsuri să înţeleagă că activitatea companiilor de care depinde viaţa a mii de familii de români trebuie să continue, oamenii să-şi primească salariile, iar familiile acestor angajaţi să nu sufere”, a adăugat liderul social-democraţilor.

„PSD susţine sancţiunile împotriva Federaţiei Ruse, dar NU vom fi vreodată de acord cu măsuri care afectează angajaţii români, locurilor de muncă şi, în general, economia naţională. După situaţia de la fabrica din Slatina, a venit rândul uzinei din Reşiţa a TMK Artrom să se confrunte cu probleme severe generate de modul eronat în care anumite autorităţi ale statului interpretează aplicarea sancţiunilor împotriva oligarhilor ruşi. Solicit din nou Consiliului inter-instituţional responsabil cu aplicarea acestor măsuri să înţeleagă că activitatea companiilor de care depinde viaţa a mii de familii de români trebuie să continue, oamenii să-şi primească salariile, iar familiile acestor angajaţi să nu sufere!”, a scris Marcel Ciolacu, joi pe Facebook.

Parlamentarii care au ”vizitat” ambasada Rusiei, primesc ”pedepse”: Francisc Tobă, revocat din Comisia de apărare

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele