Putin e conservator: căsătoria e posibilă doar între bărbat și femeie

0

”O căsătorie este o uniune între un bărbat şi o femeie”, a declarat preşedintele Vladimir Putin într-o întrâlnire cu un grup de lucru creat de Kremlin privind reforma constituţională propusă în ianuarie de către liderul de la Kremlin, relatează AFP.

”Aceasta este o idee bună şi trebuie susţinută. Trebuie doar să reflectăm în ce fel să o formulăm şi unde”, a apreciat şeful statului rus, în urma unei propuneri a deputatei conservatoare Olga Batalina de a înscrie în Constituţie faptul că Guvernul este necesar să susţină ”valorile familiale tradiţionale”.

În opinia lui Olga Batalina, familia se află în prezent în pericol, din cauza încercărilor de introducere a unor noi termeni ca ”părinte numărul unu” şi ”părinte numărul doi”.”Aceasta nu este o fantezie, este o realitate în mai multe ţări”, şi-a exprimat îngrijorarea deputata care reprezintă Partidul Rusia Unită (la putere) în Duma de Stat (Camera inferioară a Parlamentului rus) şi care a susţinut aprig în trecut legea care interzice ”propaganda homosexuală” în ţară.

Citește și: Nicușor Dan: Bugetul PMB, rupt de realitate

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele