Trump a plecat de la Casa Albă

0

Donald Trump a plecat Casa Albă pentru ultima oară în calitate de preşedinte al Statelor Unite, însoţit de către Prima Doamnă Melania Trump.

 

Elicopterul Marine One a decolat de pe peluza Casei Albe, scrie BBC News. Donald trump a ieşit din Casa Albă miercuri şi a traversat peluza de sud pentru a urca la bordul Marine One.”A fost o mare onoare, onoarea unei vieţi”, a declarat el.

Trump se îndreaptă către baza militară Andrews, în Maryland, unde va asista la o ceremonie militară. Un covor roşu a fost instalat pe pistă către aeronava prezidenţială.

Patru tunuri aparţinând Armatei americane urmează să tragă 21 de salve. Trump urmează să plece apoi în Florida, la Mar-a-Lago, unde îşi începe viaţa ca fost preşedinte. El pleacă de la Washington cu doar câteva ore înainte ca Joe Biden să depună jurământul şi să devină cel de-al 46-lea preşedinte al Statelor Unite.

Neonicotinoidele, doar la sfeclă și porumb

”Ne vom întoarce, într-un fel sau altul”, le-a promis el în acest discurs foarte scurt, înainte de a se îmbarca pentru ultima dată în Air Force One,.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele