O mie de lei în plus la tichetul Rabla pentru mașini noi produse în România

0

O mie de lei în plus la tichetul Rabla pentru cei care își cumpără mașini noi produse în România. Este un proiect de lege ajuns în dezbaterea parlamentului care vrea să sprijine piața internă. Senatul a adoptat marți acest proiect de lege. Adrian Sandu, secretar general al Asociatiei Constructorilor de Automobile din România.

 

Adrian Sandu, secretar general al Asociației Constructorilor de Automobile din România, a salutat inițiativa și consideră că o astfel de măsură este benefică pentru industria românească de mașini, aflată într-o situație dificilă din cauza pandemiei.

Adrian Sandu spune însă că proiectul ar putea să nu primească avizul Consiliului Concurenței, dat fiind faptul că introduce în piața o diferențiere intre vehiculele produse în România și cele din import.

Cu privire la prețul automobilelor, Adrian Sandu spune că acestea sunt adaptate cererii, condițiilor din România și clientului român.

12 mărci de motociclete și scutere sunt disponibile în Programul Rabla 2020

Majoritatea producției din România se exportă Anul trecut s-au produs circa 400 de mii de vehicule, peste 80% dintre acestea au fost exportate spre piețe din vestul Europei și nu numai, a mai adăugat secretarul general al Asociației Constructorilor de Automobile din România.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele