Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2: Administrația Lacuri Parcuri și Agrement București trebuie desființată

0
lac kiseleff plastice mizerie

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, spune că Administrația Lacuri Parcuri și Agrement București trebuie desființată: „Dacă Nicușor Dan nu are îndrăzneala să o spună, atunci o zic eu”, a scris Mihaiu, marți, pe Facebook.

 

Primarul Sectorului 2 mai spune că, pe lângă faptul că nu își face treaba deloc, ALPAB mai pune și bețe în roate celor care sunt dispuși să pună umărul la treabă: „Au trecut luni bune de când am cerut în administrarea noastră lacul din Parcul Național pentru a-l curăța și pentru a porni un proiect de reabilitare a parcului, dar și a malurilor care sunt efectiv surpate. De 4 ani Primăria Sectorului 2 tot încearcă să preia acest lac aflat în mijlocul parcului nostru. Ne-au tot plimbat cu tot felul de motive. Ne-au cerut hârtii peste hârtii, iar acum ne cer inexplicabil să reluăm procedura de la început”.

Vezi și Proiecție cu trei filme spaniole în Parcul Kiseleff

Mihaiu acuză că motivul real este acela că ALPAB se opune: „Motivul real? ALPAB se opune. Într-o adresă internă pe această temă directorul general al acestei instituții afirmă că ”Lacul Național este întreținut, amenajat și pus la dispoziția vizitatorilor Parcului Național…” drept urmare ”nu susține” transmiterea acestui lac către noi fiindcă nu e nevoie. Serios? Domnule director general, când ați fost ultima oară să verificați ”întreținerea” acestui lac? Rațele abia se mai deplasează printre gunoaie. Malurile dau să cadă. Insula aflată de ani de zile sub lacăt e plină de deșeuri. Despre ce vorbiți?”.

Vezi și Afacerile cu spațiile de joacă din Sectorul 1 ale lui Dan Tudorache

Radu Mihaiu a mai scris că toate obiectivele administrate de ALPAB se află într-o stare deplorabilă și că Primăria Sectorului 2 poate prelua aceste obiecte: „Toate obiectivele ALPAB din Sectorul 2 (și din restul Bucureștiului) sunt într-o stare deplorabilă. Parcul Circului a ajuns o ruină. Malul lacului Tei e năpădit de buruieni. Parcul Verdi nu îl aranjează, dar îl împart prin contracte ilegale băieților dispuși să mai toarne o afacere bănoasă pe cârca statului. Pe tot ce pune mâna ALPAB fie se transformă în pârjoală, fie e concesionat pe 2 lei unor prieteni. Așa nu se mai poate. Și mâine putem prelua aceste obiective în administrarea noastră. Cerem asta. Am cerut Lacul Național. Am cerut Parcul Verdi. Le luăm și pe celelalte. Iar de ALPAB nu mai e nevoie. Să se ducă și să ne lase”, și-a încheiat Mihaiu postarea pe Facebook.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele