Raed Arafat susține că nu se vor înăspri restricțiile

1
arafat

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat susţine că regulile care sunt în vigoare nu vor fi înăsprite.

 

„Eu ştiu că nu avem intenţia, la acest moment, să modificăm regulile şi nu ştiu de o discuţie de a modifica regulile, la acest moment, şi este logic. Pentru că eu înţeleg HoReCa că vrea până la ora 1.00, dar este exact situaţia care o să facă oamenii să meargă la petreceri şi peste tot, la lucruri care sunt greu de controlat şi să se infecteze. Deci eu înţeleg HoReCa, situaţia lor financiară, dar în acelaşi timp ei trebuie să înţeleagă că astfel de recomandare poate că nu este foarte bună pentru populaţia care va merge în astfel de locaţii. Deci eu, din ce pot să vă spun la acest moment, regulile care au fost aprobate, ele rămân”, a susţinut Arafat, la Digi 24. Pe de altă parte, Arafat a precizat că nici nu vor fi impuse reguli mai dure decât cele care sunt deja în în vigoare.

„Nu avem intenţia să înăsprim regulile, dar nu avem intenţia să relaxăm regulile. Cam aşa se pune problema”, a adăugat Arafat.

Secretarul de stat din MAI a menţionat că în noaptea dintre ani nu vor fi petreceri sau concerte.

8 persoane reținute după razia poliției în Primăria Capitalei

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele