Rafila, atac frontal la ministrul Voiculescu

1
Alexandru Rafila

Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD, îl critică pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, despre care spune că, în loc să vină cu soluţii la probleme, se comportă, în relaţia cu Guvernul, de parcă ar fi în societatea civilă.

 

”Am fost unul dintre cei care am crezut că odată cu venirea domnului Voiculescu lucrurile vor evolua în bine şi chiar am spus lucrul ăsta public la un post de televiziune. M-am înşelat. Dânsul nu face absolut nimic, nu-şi asumă absolut nimic”, susţine Alexandru Rafila.

”Este această pasare de responsabilitate între Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Educaţiei. Dumneavoastră sunteţi Ministerul Educaţiei, organizaţi voi în şcoli. Bun, dar daţi-ne o soluţie, cadrele medicale în medicina şcolară sunt puţine, găsim o soluţie să testăm în şcoli (…) Această derobare de responsabilitate pe mine m-a deranjat foarte mult. Eu am fost unul dintre… era să spun dintre fraieri. Nu, nu am fost fraier, dar a fost unul dintre cei care am crezut că odată cu venirea domnului Voiculescu lucrurile vor evolua în bine şi chiar am spus lucrul ăsta public la un post de televiziune. M-am înşelat. Dânsul nu face absolut nimic, nu-şi asumă absolut nimic”, a afirmat Alexandru Rafila marţi seară, la Prima Tv.

Rafila afirmă că şi iniţiativa PSD privind înfiinţarea unei comisii parlamentare care să verifice datele legate de gestionarea pandemiei a fost generată „de lucrurile ciudate afirmate de ministru Sănătăţii care a făcut un soi de declaraţie tip Armaghedon, în care a spus că lucrurile nu au fost corecte apropo de raportare, apropo de alte aspecte” .

Voiculescu: Nici în războaie nu se atinge nimeni de medici, de infirmieri, de asistente

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele