Rafila nu se opune certificatului verde COVID-19

Rafila, consultări cu partenerii sociali din partea PSD

1
rafila psd
Alexandru Rafila, PSD

Alexandru Rafila a declarat că nu se opune certificatului verde COVID-19, fiindcă a fost aprobat de Parlamentul European, însă nu consideră că proiectul de lege privind obligativitatea prezentării certificatului verde pentru angajații de la stat și privat, „nu a fost cea mai fericită alegere”.

 

„Nu mă opun certificatului verde, fiindcă a fost aprobat în Parlamentul European. Statul trebuie să ajute. Nu cred că acest proiect de lege a fost cea mai fericită alegere și nici modul în care a fost pus pe masă și amendamentele (proiectului de lege – n.r.)”, a afirmat Rafila.

Vezi și Rafila nu exclude intrarea PSD la guvernare

Medicul a mai spus că, în opinia sa, proiectul de lege ar trebui să fie scris din nou, fiindcă este „fundamental greșit”.

Deputatul aș scrie din nou proiectul. Haideți să îl scriem așa cum trebuie decât să rescriem (cu amendamente – n.r.) ceva ce este fundamental greșit”, a mai precizat Alexandru Rafila.

Rafila, consultări cu partenerii sociali din partea PSD

Marcel Ciolacu anunță că un grup de specialişti, sub coordonarea deputatului social-democrat Alexandru Rafila, va avea mai multe consultări cu partenerii sociali cei mai afectaţi de pandemie şi de criza energetică.

„Aşa cum am promis că oamenii politici o să facă un pas înapoi, sub coordonarea domnului doctor Alexandru Rafila vor avea loc astăzi mai multe consultări cu partenerii sociali cei mai afectaţi de pandemie şi de criza energetică. Domnul profesor Rafila va fi însoţit de mai mulţi medici şi specialişti din domeniu, să vedem măsurile care trebuie luate cât mai urgent”, a spus Ciolacu, la sediul central al PSD.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele