Raiffeisen Bank a depăşit 500.000 de carduri de credit în România

0

Subsidiara din România a băncii austriece Raiffeisen Bank a anunţat, vineri, că a depăşit pragul de 500.000 de carduri de credit, numărul cardurilor nou emise în ultimul an înregistrând un avans de 10%.

”Îmbunătăţirea continuă a funcţionalităţilor şi serviciilor oferite, extinderea parteneriatelor cu comercianţii, dublate de o situaţie macro-economică favorabilă, au dus la o creştere cu aproape 10% a numărului de carduri de credit nou emise în ultimul an. Cota de piaţă a Raiffeisen Bank este în creştere, ajungând la 17% din totalul cardurilor de credit valide şi în circulaţie, conform datelor publicate de Banca Naţională a României, la finalul trimestrului al treilea 2018. Practic, clientul primeşte cardul pe loc, solicită şi primeşte codul PIN temporar al cardului, prin SMS, şi îl poate folosi imediat. Alegerea produsului potrivit, calculul şi aprobarea limitei de creditare, înmânarea plasticului au loc într-o singură vizită a clientului în agenţiile băncii”, se arată în comunicat.

Beneficiile cardului de credit, potrivit băncii, sunt o linie de credit de până la 30.000 lei, o perioadă de graţie la dobândă de până la 56 de zile, rate fără dobândă şi puncte “Multishop” la partenerii Raiffeisen Bank. În plus, clienţii pot obţine discount-uri în magazinele partenere din programul Mastercard Premium, pentru cardurile Gold, World si World Elite, sau sume de bani în numerar pentru acoperirea unor nevoi urgente.

Citește și: Abuzurile din Judo vor fi investigate de COSR

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele