Raluca Turcan a fugit de lângă omul care nu mai știe nimic

0

Există tablouri care ne spun povești despre viitor. Tablouri mari, povești mari. Leonardo da Vinci s-a ocupat cu așa ceva.

 

Tablourile mici spun povești mici, la alcătuirea acestora intră fotoreporterii acreditați la sedii de partid. Din categoria poze cu pretenție de pictură, Raluca Turcan tocmai ce a lipsit din tabloul lansării candidaturii la șefia PNL a lui Florin Cîțu. Nu trebuie o lupă prea mare ca să sesizezi o fisură pe axa Palatul Victoria – Palatul Cotroceni. Se vorbește de o numire la finanțe care a deranjat. Vorbe. Ce mai poate deranja când e vorba de Florin Cîțu, omul care e la un pas să-și fi uitat întregul trecut de dragul viitorului. Pas cu pas, așa cum a zis premierul, citând dintr-un clasic.

citu lansare campanie

Domnul Cîțu crede că poate ajunge și președinte uitând dacă a purtat brățări în SUA, uitând când și-a terminat, cu diplomă, studiile, uitând ce datorii are pe la bănci și răutăcioșii ar spune că a uitat chiar și ce a fumat.

Spre deosebire de domnul Cîțu, doamna Dăncilă nu a uitat niciodată nimic, nici nu ar fi avut ce. De ce Dăncilă? Așa, ”ca comparație”.

 

Orban nu știe de ce l-a părăsit și Raluca Turcan

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele