UPDATE: Ramona Săseanu va prelua, interimar, conducerea TVR

0

Comisiile parlamentare pentru cultură au dat aviz favorabil pentru Ramona Săseanu-Moroșanu ( 13 voturi pentru), celelalte propuneri obținând: Cosmin Tinda – 5 voturi pentru și Monica Ghiurco 1 vot pentru.

 

Urmează votul în plen.

Ramona Săseanu-Moroșanu, validată luni de conducerea PNL pentru a fi numită director interimar al TVR, a picat în 2012 și 2013 două concursuri interne, potrivit unor documente.

În 2012 a picat concursul pentru funcția de director al studioului teritorial Craiova cu nota 7, 5. Un an mai târziu Ramona Săseanu Moroșanu și-a încercat norocul la funcția de coordonator cu atribuții de producător executiv de știri, sport și programe la studioul din Craiova, deși admite singură în timpul examinării că până atunci a realizat emisiuni pe teme medicale. A picat și acest concurs.

Știre inițială

Biroul executiv al PNL a decis, luni, ca Ramona Săseanu, prezentatoare la TVR Craiova, să preia interimar, timp de şase luni, şefia TVR, au declarat surse liberale.

 

Potrivit site-ului TVR Craiova, Ramona Săseanu este licenţiată a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică şi a Facultăţii de Stiinţe Economice din cadrul Universităţii din Craiova.

Ea este masterand al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării de la Universitatea Bucureşti şi lucrează în presă din 1995, conform sursei citate.

Potrivit news.ro, urmează ca un plen reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului să aibă loc pentru a vota numirea acesteia.

TVR, bătălia finală pentru postul deținut de Doina Gradea

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele