Rapoartele SRTv şi SRR nu aveau toate avizele

0
Old radio
- Reclama -

Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban a anunţat că rapoartele privind televiunea şi radioul public nu aveau toate avizele de la comisiile parlamentare şi, în şedinţa de marţi a birourilor permanente reunite au fost stabilite noi termene pentru ca acestea să fie avizate. Astfel, comisiile de cultură au termen până la 31 martie să emită rapoartele.

 

„Am stabilit două noi termene. Am constatat că rapoartele televiziunii şi radioului public nu fuseseră trimise pentru aviz la comisiile de buget-finanţe, conform procedurii legale. Adică în vechea legislatură, când birourile permanente reunite au primit raportul, nu l-au trimis decât spre comisia de cultură şi nu au sesizat avizele de buget-finanţe. Practic noi astăzi am îndreptat această eroare.

Am sesizat şi comisiile de buget-finanţe pentru aviz, cu termen de 10 zile de emitere a avizului, şi comisiile de cultură au primit un nou termen de finalizare a raportului în data de 31 martie – TVR şi Radio”, a explicat Ludovic Orban, marţi la Parlament.

Ciolacu nu a văzut ”derapajele” senatoarei Șoșoacă

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele