Rareș Bogdan, după ce a aflat că PSD vrea să-i închidă gura: „Ce urmează, domnule Dragnea? Să puneți camere video în dormitoarele activiștilor”

0

Realizatorul Realitatea Tv Rareș Bogdan a „explodat” după ce Laurenţiu Nistor, şeful PSD Hunedoara, a solicitat fiecărui şef de filială locală să strângă cel puţin 100 de semnături de la membri şi simpatizanţi pentru sancţionarea de către CNA a posturilor de televiziune şi a jurnaliştilor care „l-au atacat şi jignit pe Liviu Dragnea”.

„Ordinul PSD de strângere de semnături pentru înfierarea mea și a Realității TV, vinovați de criticarea Sefului reprezintă cea mai clară dovadă că „liderii” din jurul lui Liviu Dragnea, stăpânii celui mai mare partid din România, împart un singur neuron. Plin de mânie proletară, cu personalitate, cu mustață, dar unul singur.

PSD tocmai a ieșit de sub radar și și-a luminat fața, fiind vizibil pe tot globul. Ce a reușit să transmită? Că România reprezintă un risc. Și nu știu câți parteneri sunt dispuși să și-l asume.

Ce-i mai trebuia PSD pentru victimizarea totală în fața imbecililor? Un dușman de clasă. L-a identificat. De acum vor apărea în „Scânteia” noi instrucțiuni pentru demascarea tentativelor mele de a-l mânji pe Conducător? Vă dați seama unde a ajuns România? Vă dați seama cine a înhățat-o?

Vă dați seama ce psihic de stahanovist are un individ care dă ordin de strângere de semnături împotriva unui ziarist în România anului 2018, membră UE, membră NATO?

Ce urmează, domnule Dragnea? Să puneți camere video în dormitoarele activiștilor, să monitorizați dacă dimineață, fix la ora 5, s-au trezit și au transmis la partid un sms cu felicitări pentru succesul în lupta de clasă?

Pericolul acestui tip de atitudine este mare, nu aș dori să-l bagatelizăm. Faptul că are loc o asemenea perturbare a democrației, a dreptului la liberă exprimare, este ca o hârtie de turnesol: aceștia sunt politicienii care vor purta discuțiile sub președinția românească a Consiliului UE; aceștia sunt liderii pe care se bazează partenerii noștri europeni că nu vor face din România o nou Grecie; aceștia sunt politicienii chemați să asigure parteneriatul strategic cu SUA!

Mă tem pentru România, mă tem să nu fim abandonați acolo unde o împinge Liviu Dragnea. Poate vi se pare că fac din țânțar armăsar. Gândiți-vă: cum se mai poate baza cineva pe noi dacă democratic, validat prin vot, un individ face din țara aceasta tot ce-i trece prin minte, fără să-l poată sancționa nimeni?

O fi democrația cea mai bună dintre lumi, dar mecanismele prin care puterea numerică își permite să dea o lovitură statului de drept au fost viciate. Am mai spus-o, acest popor a votat PSD în necunoștință de cauză. A votat un program, i s-a dat alt alt program: salvarea infractorilor. Alegerile au fost fraudate moral. Dar morala, din nefericire, nu este legiferată.

Priviți spre statele pe care le considerăm deplorabile deoarece nu sunt democrații. Ce avem acolo? Dictaturi, sau forma lor „soft”, coafată: autocrații. Am o veste proastă: România este cel mai nou membru al acestui club mizerabil. Consecințele pot fi catastrofale. Eu atrag atenția, atât pot face, deși sunt transformat în „dușmanul poporului”. Mai departe… Dumnezeu cu mila!”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

Citește și Şeful PSD Hunedoara a pus filialele locale să strângă semnături împotriva jurnaliştilor care îl atacă pe Dragnea: „Să fie sancţionaţi de CNA“

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele