Rareș Bogdan: „E circ total, Dragnea e pe făraș, până pe 15 octombrie trebuie să avem un Guvern cât de cât responsabil”

0

Liviu Dragnea pare să aibă zilele numărate la șefia PSD! Mai mulți lideri de organizații au întocmit o scrisoare în care îi cer demisia, iar Dragnea a spus că e gata să plece.

Rareș Bogdan anunță că e circ în PSD, unde Dragnea a reușit să convingă doar 5 filiale să îi fie în tabăra sa, dintre cei răzvrătiți. Jurnalistul e de părere că România va avea un Guvern nou până la mijlocul lunii viitoare.

”Circ total in PSD! Dragnea pe faras. 23 de lideri de organizatii ii cer convocarea CEx si demisia! Liderii PSD spun ca nu mai pot nici macar iesi pe strada din cauza lui si ca mu mai pot spune nicaieri ca sunt pesedisti fara sa riste sa fie apostrofati. Au fost 28 si 5 dintre eia u fost intorsi de Dragnea, Clujul, Constanta, Dolj, Sectorul 5, Neamt si Brasov raman ultimele filiale strans unite in jurul “ayatolahului” de la Teleorman. Sfarsitul lui se apropie insa…… inca putin. Am spus si o repet, pana pe 15 octombrie trebuie sa avem un Guvern cat de cat responsabil pentru preluarea “Codurilor” pentru pregatirea presedintiei “rotative””, e mesajul lui Rareș Bogdan.

Citește și DeputatulMitralieră îi cere lui Dragnea să facă plângere penală pentru “semnături false” în campania Fără penali

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele