Războiul autobuzelor: Firea îl acuză pe Nicușor că îi … decolantează realizările

1

În case e frig, iar actualul primar al Bucureștiului și fostul escaladează voinicește culmile penibilului. 

Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei, a declarat marţi că actualul edil, Nicuşor Dan, este ‘deranjat’ de realizările ei, afirmaţie făcută după ce el a anunţat că vehiculele Societăţii de Transport Bucureşti pe care scrie “Primăria Capitalei” vor fi decolantate pentru atragerea de reclame comerciale.

“Nu e în stare să construiască şi atunci dărâmだtot! Când am ajuns primar, bucureştenii călătoreau înghesuiţi în autobuze, unii chiar pe scară, punându-şi viaţa în pericol. Am achiziţionat 400 de autobuze noi Euro 6 şi 130 autobuze Hybrid. Pe noul primar îl deranjează că pe autobuze scrie că sunt achiziţionate în 2018. Adică în mandatul ‘lui Firea’. Îl deranjează realizările mele. În loc să achiziţioneze şi el 200-300 de autobuze, să fie înlocuite toate cele vechi, Plicuşor a dat ordin să fie răzuit de pe autobuze anul achiziţionării. Pe motiv că spaţiul va fi folosit pentru publicitate! Adică, iar pile şi aranjamente, pentru sponsorii şi prietenii politici. Sacrifică cetăţenii care nu vor mai putea vedea pe fereastră, plus că mulţi călători simt un sentiment de claustrofobie, doar ca să umple buzunarele unor băieţi”, a scris Firea pe Facebook.

Ea a menţionat că şi în mandatul său STB a promovat evenimentele oraşului şi a vândut spaţiul publicitar disponibil, dar doar în spaţiile în care nu se producea un disconfort pentru călători.

Vehiculele STB pe care scrie “Primăria Capitalei” vor fi decolantate, iar spaţiul respectiv va fi vândut pentru reclame comerciale, a anunţat, marţi, primarul Nicuşor Dan.

 

PSD a stabilit norma de vaccinuri care trebuiesc făcute până la toamnă

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele