Răzvan Burleanu, numit prim-vicepreședinte al Comisiei de Marketing UEFA

0
- Reclama -

Forul continental a comunicat noua structură pentru Comisiile UEFA, președintele FRF fiind avansat în cadrul comisiei în care activa anterior.

Modificările aprobate de Comitetul Executiv UEFA care vizează structura comisiilor sale au fost comunicate federațiilor naționale europene, iar România își păstrează reprezentanții în componența acestor organisme.

Noutatea o reprezintă faptul că președintele Răzvan Burleanu, membru al Comisiei Consultative de Marketing și vicepreședinte, a fost numit prim-vicepreședinte. Acesta va continua să conducă și grupul de lucru UEFA-Uniunea Europeană, rol pe care îl îndeplinește din martie 2017.

Citește și Cioloș: România lui Dragnea este o Românie iliberală condusă în stil mafiot

Ceilalți reprezentanți ai României în comisiile UEFA sunt Radu Vișan, secretar general FRF (Comisia pentru Asociații Naționale), Ion Geolgău, manager scouting FRF (Comisia pentru Asistență Tehnică și Dezvoltare), Ciprian Paraschiv, manager dezvoltare fotbalistică FRF (Comisia pentru Futsal și Fotbal pe Plajă), Anghel Iordănescu (Comisia pentru Fotbal), Camelia Nicolae, referent relații internaționale FRF (Comisia pentru Fotbal Feminin).

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele