Răzvan Marin consideră că 12.000.000 de euro este un ”preț corect” pentru transferul său

0

Răzvan Marin a declarat că nu ştie nimic de vehiculatul său transfer de la Standard Liege la Ajax Amsterdam, dar consideră că gruparea olandeză reprezintă un mare club european şi că suma de transfer prezentată de presă, de 12 milioane de euro, ar fi corectă.

“Nu ştiu nimic, aştept să mă întorc la echipa mea de club şi probabil săptămâna aceasta voi afla şi eu mai multe detalii. Băieţii toţi au venit la mine, dar le-am transmis şi lor că deocamdată nu ştiu nimic. Cred că Ajax sună bine, e un club improtant din Europa, un club mare, care a produs tot timpul jucători de valoare şi a trimis jucători pe la toate echipele de top. O să vedem ce se va întâmpla. Sincer, chiar nu am apucat să vorbesc cu nimeni despre acest subiect, nici nu m-a interesat foarte tare, am avut meciuri cu echipa naţională, am vrut să fiu concentrat pentru meciul de astăzi, aveam nevoie neapărată de o victorie. Suma de 12 milioane este una corectă, am avut doi ani de zile constanţi la Standard şi tot timpul am spus că momentan mă concenterz doar acolo, vineri am primul meci în play-off”,a declarat Marin.

Potrivit De Telegraaf, citat de presa belgiană, Ajax a ajuns la un acord cu Standard pentru transferul lui Marin pentru suma de 12 milioane de euro. Românul ar urma să semneze un contract pe cinci sezoane.

Citește și: Medalii la concursuri internaționale de robotică

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele