Rihanna, prima apariție după ce a devenit mama. Ce imagini a postat cântăreața pe internet

1

Vestea că artista a devenit mamă a început să circule pe internet în luna mai. Aceasta nu a vrut să dezvăluie niciun detaliu cu privire la modul în care a decurs nașterea. De atunci a stat ferită de fotografi și a evitat să apară în public.

Prima apariție a Rihannei după ce a devenit mamă a avut loc ca urmare a dorinței artistei de a-și promova cel mai recent produs de make-up pe care l-a lansat.

Rihanna le-a oferit fanilor săi câteva imagini din viața sa privată. Artista în vârstă de 34 de ani s-a filmat din propria baie în timp ce își aplica pe buze cel mai recent gloss pe care l-a creat. Videoclipul cu diva a ajuns să facă rapid înconjurul internetului.

Prima apariție a Rihannei după ce a devenit mamă

Rihanna și Rocky au devenit părinți și au preferat să țină acest lucru departe de privirile curioșilor. Dacă pe tot parcursul sarcinii s-a pozat în ținute care să-i scoată în evidență burtica de graviduță, acum artista pare că nu dorește să mai apară în public.

Prima apariție a Rihannei după ce a devenit mamă într-un videoclip de pe YouTube

Paparazzi au surprins-o tot mai rar în public. Prima apariție a Rihannei după ce a devenit mamă a avut loc pe canalul său de Youtube. Cântăreața melodiei Diamonds a strălucit într-un halat negru. Aceasta și-a prins părul în câtve acodițe și și-a aplicat un machiaj lejer.

Clipul de câteva secunde a ajuns deja viral pe internet. Fanii s-au bucurat să o revadă pe cântăreața de 34 de ani. Vedeta a mai fost surprinsă recent în Londra. Se pare că artista s-a aflat într-un barber shop alături de iubitul său.

În imagini Rocky apare în timp ce este tuns, în timp ce Rihanna zâmbește și povestește cu mai mulți bărbați care se aflau în jurul său.

Diva dă întotdeauna dovadă de discreție. Nu este de mirare faptul că nu a postat nicio fotografie până în prezent cu bebelușul său.

Rihanna în timp ce se filmează și se postează pe canalul său de YouTube după ce a devenit mamă

Cum s-a schimbat viața artistei de când a devenit mamă

Rihanna nu a oferit primele declarații despre cum arată viața sa de când a devenit mamă. Cu toate acestea apropiații vedetei au oferit mai multe detalii din viața acesteia. Sursele spun că artista ”se descurc grozav” cu îngrijirea micuțului său.

Rocky îi este alături și își asumă în totalitate rolul de părinte. Se apre că iubitul vedetei petrece cea mai mare partea  timpului cu bebelușul atunci când artista este plecată din cauza programului aglomerat.

”Nu este ușor să fii proaspăt părinte. Băiețelul lor este sănătos, iar Rihanna este încântată de el. Întâlnirea cu fiul său a fost una specială. Ea a fost foarte încântată pe tot parcursul sarcinii. Ca maică aceasta abia se lasă dusă de lângă micuț. Este o mamă extraordinară. A vrut să nască în Los Angeles deoarece are o casă mare. Îi place să stea afară cu fiul ei.”

Rihanna într-o rochie portocalie în timp ce primește titlul onorific

Apropiați vedeti spun că aceasta ”nu pare grăbită să se întoarcă la muncă” și că preferă să petreacă timpul cu fiul său. Vedeta și Rocky se implică la fel de mult în creșterea bebelușului lor. Perechea ae propriu orar după care funcționează pentru a fi în permanență alături de bebeluș. Atunci când RiRi nu poate fi prezentă, Rocky îi ia locul și se ocupă de băiețel.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele