RISE Project a mai câștigat un proces cu o penală: Simona Ciulavu a fost condamnată pentru activități interlope

1
Simona Ciulavu

RISE Project a anunțat pe pagina sa de Facebook că a câștigat, în apel, procesul intentat în noiembrie 2020 de Simona Ciulavu și compania în care aceasta a fost asociată.

 

”Dosarul a fost deschis după ce RISE a publicat în aprilie 2020 un articol despre măști neconforme cumpărate de Unifarm și ajunse la medicii din spitale.

Apoi șeful Unifarm a fost trimis în judecată pentru corupție. Ceruse 760 de mii de euro ca să cumpere măști și combinezoane de la compania Simonei Ciulavu.

Vezi și RISE Project deconspiră jaful din banii publici, banii României. Autori: politicieni corupți

Simona Ciulavu ne-a acuzat că am pornit o campanie de denigrare împotriva sa și că articolul îi afectează viața. A cerut 1,3 milioane de lei reporterului si 1,3 milioane de lei asociației RISE Project”

Ce sctia Rise Project despre Simonei Ciulavu

Întâi a lucrat cu rakeții din Clanul Sportivilor, apoi a monitorizat achizițiile din ministerul condus de Ludovic Orban, iar acum importă măști și combinezoane medicale turcești de la activiștii politici ai lui Erdogan.

O cheamă Simona Ciulavu și, între timp, s-a combinat romantic și financiar cu unul dintre cei mai controversați polițiști români: fostul comisar Petru Pitcovici, anchetat în trei dosare de trafic. Două cu droguri și unul cu influență.

Femeia, condamnată în trecut pentru activități interlope, a preluat o firmă inactivă exact când Organizația Mondială a Sănătății (OMS) declara pandemia de coronavirus, iar câteva zile mai târziu intermedia deja o comandă în numele Unifarm, marcând un profit de sute de mii de euro.

Pe 19 martie, un autocamion ajunge în România încărcat cu un milion de măști de protecție și aproape 30.000 de combinezoane produse în Turcia. Transportul e vital. Europa se confruntă deja cu lipsa acută a materialelor de protecție pentru personalul medical.

Tirul descarcă marfa în curtea Unifarm, după un așa zis blocaj în vama turcă, iar mai departe echipamentele pleacă spre spitale. Măștile sunt simple, în trei straturi, purtate în mod uzual de chirurgi, personal de bloc operator și din secțiile de terapie intensivă.

Vezi Pe RISE Project articolul: FELIA INTERLOPĂ DIN AFACEREA CU MĂȘTI

 

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele