Robert Negoiţă depune o plângere penală împotriva prefectului Capitalei

0

Robert Negoiţă a declarat, joi, la Parchetul General, că depune o plângere penală împotriva prefectului Capitalei, Gheorghe Cojanu, pe care îl acuză că l-a suspendat repede din funcţia de primar al Sectorului 3, după ce a plecat de la PSD, în timp ce viceprimarul trecut de la ALDE la PSD a fost lăsat încă o lună.

 

“Am venit la Parchetul General să depun o plângere penală împotriva prefectului municipiului Bucureşti. Este o plângere penală de abuz în serviciu. Trebuie să răspundă în faţa procurorilor, să le explice de ce pe fix aceeaşi speţă, în fix aceeaşi instituţie, eu, care am plecat de la PSD, mă suspendă imediat, iar doamna viceprimar, care pleacă de la ALDE la PSD, e lăsată până acum, în sfârşit, au suspendat-o zilele trecute.

De ce cu o întârziere de o lună aproximativ? Cred că e nevoie ca domnul prefect să răspundă la această întrebare – de ce aceste două unităţi de măsură”, a spus candidatul din partea Alianţei Pro Bucureşti 2020 la Primăria Sectorului 3 într-un clip video postat, joi, pe Facebook.

De asemenea, el a afirmat că prefectul municipiului Bucureşti ar trebui să răspundă şi ce legătură are cu ‘mafia retrocedărilor ilegale din Sectorul 3’. “Le face jocul şi le urmăreşte interesele (…), de aceea m-au şi suspendat pe mine, de aceea mi-au şi închis biroul, să nu mai am acces la calculator să urmăresc procesele, să urmăresc înfăţişările, termenele şi toate cele”, a mai declarat Robert Negoiţă.

El a susţinut că prefectul municipiului Bucureşti face politică.

“Un înalt funcţionar public nu trebuie să facă nici politică şi nici să facă jocurile unei structuri mafiote, aşa cum e mafia retrocedărilor ilegale, care a activat mai ales în Sectorul 3 (…) Discutăm de fix aceeaşi speţă în aceeaşi instituţie, cu acelaşi prefect. De ce faci aceeaşi suspendare la o distanţă de aproximativ o lună? Adică, fix cât să îţi faci jocurile, fix cât să influenţezi anumite chestiuni în instituţia Primăriei Sectorului 3”, a afirmat Robert Negoiţă.

 

Uniunea Europeană refuză să-l recunoască pe Aleksandr Lukaşenko drept preşedinte al Belarusului

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele