Robert Negoiţă despre Dragnea: “Nici o persoană ruptă de realitatea comunităţii nu va putea fi cu adevărat lider”

0

Primul atac la liderul PSD, Liviu Dragnea, din interiorul partidului. Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a lansat critici dure după eşecul referendumului pentru familie. Într-o postare pe Facebook, Neoița scrie că ”nicio persoana care este rupta de realitatea comunitatii (…) nu va putea fi cu adevarat un lider”. Primarul sectorului 3 face parte din tabăra anti-Dragnea din partid.

Postarea integrală pe Facebook

”Un lider este acela care reuseste sa convinga oamenii sa il urmeze in proiecte, in activitati si idei. Dar asta presupune ca liderul le reprezinta interesele, adica el cunoaste, intelege si isi asuma nevoile comunitatii in varful careia se pozitioneaza.

Nicio persoana care este rupta de realitatea comunitatii, care nu ii intelege problemele concrete si care nu are capacitatea de a prioritiza rezolvarea acestor probleme, in functie de ce este necesar si imediat, nu va putea fi cu adevarat un lider.

Nu pot sa nu ma gandesc si sa nu ma intreb: cate, dar cate lucruri necesare si utile pentru cetateni nu s-ar fi putut face cu cele peste 40 de milioane de Euro? Bani cheltuiti in aceasta activitate de weekend pe care o numim referendum…”

Un lider este acela care reuseste sa convinga oamenii sa il urmeze in proiecte, in activitati si idei. Dar asta…

Publicată de Robert Negoita pe Duminică, 7 Octombrie 2018

Citește și Dosarul angajărilor fictive: Liviu Dragnea, aşteptat luni la instanţa supremă, la primul termen al apelului

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele