Robert Redford se retrage din actorie

0

Robert Redford (81 de ani), laureat cu premiul Oscar, se va retrage din actorie după lansarea, în această toamnă, a peliculei ”The Old Man & The Gun”.

Cunoscut pentru rolurile din peliculele ”Butch Cassidy and the Sundance Kid” şi ”Out of Africa”, Redford interpretează un jefuitor de bănci în noul său film, programat să fie lansat în cinematografe în septembrie.

”Niciodată să nu spui niciodată, dar am ajuns la concluzia că asta a fost tot pentru mine în ceea ce priveşte actoria şi mă voi retrage ‘pentru că o fac de când aveam 21 de ani”’, a declarat Redford.”M-am gândit, ei bine, este suficient. Şi de ce să nu mă retrag cu ceva foarte vesel şi pozitiv?” a adăugat actorul.

Redford a obţinut succesul pe marele ecran în 1967 cu rolul din ”Barefoot in the Park”, având-o ca parteneră pe Jane Fonda, şi şi-a consolidat faima cu roluri în filme clasice precum ”The Sting” şi ”All The President’s Men”.În 1980, a primit un Oscar pentru debutul ca regizor cu pelicula ”Ordinary People”, iar în 2002 a primit celebra statuetă pentru întreaga carieră.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele