Roman, PNL: aleşilor locali ai PSD le este “ruşine” cu sigla partidului

Roman a adăugat că aleşii locali social-democraţi promovează omul, nu partidul, motiv care îngrijorează conducerea PSD

0

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a afirmat că aleşilor locali ai PSD le este “ruşine” cu sigla partidului, deoarece aceasta a devenit “o adevărată piatră de moară” pentru a obţine un nou mandat.

 

“Primarilor PSD le este ruşine cu sigla PSD. Aleşii locali ai PSD fug ca dracul de tămâie de sigla partidului, conştienţi că aceasta a devenit o adevărată piatră de moară pentru a fi realeşi în funcţiile de primar sau de preşedinte al Consiliului judeţean. În foarte multe locuri din ţară, unde au afişat materiale de promovare, aleşii locali ai PSD nu au afişat sigla partidului, iar cei care au făcut-o au pus o siglă minusculă, aproape neobservabilă”, a susţinut Roman, într-o declaraţie de presă.

Roman a adăugat că aleşii locali social-democraţi promovează omul, nu partidul, motiv care îngrijorează conducerea PSD.

“Să ne reamintim totuşi, dacă e să vorbim de mita electorală, de celebra ordonanţă de urgenţă dată de Guvernul PSD, după spargerea USL, prin care peste 500 de primari de la alte partide au sărit în barca PSD, principalul argument folosit de PSD fiind alocările guvernamentale pentru investiţii. Deşi justiţia s-a pronunţat asupra caracterului ilegal al acelei ordonanţe care a schimbat practic voinţa cetăţenilor exprimată la vot, PSD a călcat în picioare democraţia. Mulţi dintre aleşii locali ai PSD s-au săturat ca munca din comunităţile lor să fie distrusă de imaginea dezastruoasă a partidului de la nivel central, de lupta pentru conducerea partidului între baronii roşii vechi şi noi. Din aceste motive, vă pleacă primarii, domnule Ciolacu, pentru că aţi uitat de ei şi i-aţi abandonat, la fel ca şi pe cetăţenii pe care îi reprezintă. Din acest motiv vă temeţi de alegeri şi fugiţi de urne”, a explicat deputatul PNL.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că social-democraţii vor depune plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanţilor PNL din Guvern şi din teritoriu care “au transformat instituţiile statului într-un rai al criminalităţii”. El a adăugat că PNL “cară primari la Bucureşti” sau le promite, în ţară, tot felul de proiecte şi bani, în schimbul “sfintei adeziuni la PNL-partidul-stat”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele