Româncele învingătoare la US Open

0
monica-niculescu
Monica Niculescu

Perechea română Monica Niculescu/Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, după ce a învins cuplul Leylah Fernandez (Canada)/Erin Routliff (Noua Zeelandă), cu 6-1, 4-6, 6-2, luni, la New York.

 

Româncele au obţinut victoria după aproape două ore de joc (1 h 56 min).

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse şi-au asigurat un cec de 93.000 de dolari şi 430 de puncte WTA la dublu, urmând să joace în sferturi cu câştigătoarele din meciul Raluca Olaru (România)/Nadia Kicenok (Ucraina) – Alexa Guarachi (Chile)/Desirae Krawczyk (SUA).

Vezi și Studiu japonez: Particulele de coronavirus din aer, eliminate de Plasmacluster, tehnologia anti-coronavirus

Revelația ”britanică” Emma Răducanu

Emma Raducanu
Emma Raducanu

Emma Răducanu (18 ani) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de tenis US Open, învingând-o în două seturi, 6-2, 6-1, pe americanca Shelby Rogers, luni la New York.

Răducanu, aflată pe locul 150 în clasamentul mondial, continuă astfel să impresioneze la ultimul turneu de Mare Şlem al anului, la care participă şi în premieră, reuşind un parcurs fără greşeală până acum. Înaintea sa, doar americanca Barbara Gerken, în 1981, şi estoniana Kaia Kanepi, în 2017, au mai atins această fază a competiţiei, venind din calificări.

Restul româncelor au pierdut

Raluca Olaru
Raluca Olaru

Raluca Olaru şi ucraineanca Nadia Kicenok au fost învinse de cuplul Alexa Guarachi (Chile)/Desirae Krawczyk (SUA), cap de serie numărul şapte, cu 6-3, 6-2, în optimile de finală probei feminine de dublu din cadrul turneului.

bianca andreescu
Bianca Andreescu

Bianca Andreescu, favorita numărul 6, a fost eliminată în optimile de finală la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al sezonului din tenisul profesionist, fiind învinsă în trei seturi, 6-7 (2/7), 7-6 (8/6), 6-3, de grecoaica Maria Sakkari.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele