România a primit prin ramburs 80 milioane de euro de la Comisia Europeană

0
- Reclama -

Comisia Europeană a transferat României aproximativ 80 de milioane de euro, reprezentând rambursarea de fonduri solicitate prin a doua cerere de plată intermediară pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM), informează un comunicat.

Citiți și Comisia Europeană critică ANCOM

„Iată că apar primele rezultate pentru această perioadă de programare. Pe lângă implementarea proiectelor de infrastructură actuale, e timpul să privim în perspectivă şi să demarăm în forţă pregătirea celor viitoare, pentru ca la următoarea perioadă de programare să demonstrăm că am învăţat din experienţa trecutului”, a declarat Marius Nica, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, în comunicatul citat.

Autoritatea de Management a mai transmis către Autoritatea de Certificare şi Plată (ACP) o declaraţie de cheltuieli în valoare de 31 milioane euro, urmând ca în cursul lunii decembrie să mai transmită o declaraţie de cheltuieli, în vederea validării acestora de ACP şi a transmiterii de aplicaţii de plată către Comisia Europeană până la sfârşitul anului, arată sursa citată.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele