România se poate califica în semifinalele EURO U21 şi de pe locul secund

0

Rezultatele meciurilor de la Campionatul European U21, de joi seară, ne dau şanse mari la calificarea în semifinalele competiţiei.

După Germania – Serbia 6-1 şi Danemarca – Austria 3-1, naţionala României priveşte cu încredere finalul fazei grupelor şi are o nouă perspectivă realistă, în vederea calificării în fazele eliminatorii, de pe locul secund. În acest moment, locurile 2 din toate cele 3 grupe au câte 3 puncte, după două meciuri. România are însă un meci în minus, astfel că indiferent de rezultatul meciului din partida Franţa – Croaţia, în care prima are şanse mari să se impună, tricolorii pot începe ultima etapă a fazei grupelor de pe primul loc în clasamentul locului 2. Un rezultat pozitiv cu Anglia ne-ar menţine la un punct/ 3 puncte peste următoarele formaţii, dar şi în cazul unui nedorit eşec, la o diferenţă mică, suntem pe prima poziţie. România ar avea avantajul golaverajului.

Clasamentul locurilor 2 în acest moment:

Italia – j. 2; g. 3-2; 3 puncte

Franţa – j. 1; g. 2-1; 3 puncte

Danemarca – j. 2; g. 4-4; 3 puncte

România este pe primul loc în Grupa C, 3 puncte, acelaşi punctaj ca al Franţei, dar cu un golaveraj mai bun. Vineri seară, naţionala U21 dispută la Cesena al doilea meci de la turneul final. România – Anglia este în direct pe TVR 1 şi TVR HD, de la 19:30.

SURSA: Mediafax

Citeşte şi TVR a pierdut în fața Trinitas difuzarea Festivalului “George Enescu”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele