Ronaldinho va fi eliberat și nici nu va fi pus sub acuzare

0

Procurorii paraguayeni au decis să nu îl pună sub acuzare pe fostul mare fotbalist brazilian Ronaldinho Gaucho pentru posesia unui paşaport fals, după ce fostul jucător al Barcelonei şi-a recunoscut vina şi va primi o pedeapsă alternativă, a anunţat oficialul însărcinat cu acest caz, citat de Reuters.

Ronaldinho şi fratele său Roberto Assis, care este managerul său, au intrat miercuri în Paraguay cu documente false, au indicat oficialii. După ce au fost reţinuţi de autorităţi, ei au fost audiaţi de poliţie.

Procurorul Federico Delfino a precizat că fraţii au recunoscut că au încălcat legea, dar au precizat că nu au făcut-o intenţionat.”Căutăm o cale de ieşire din această chestiune care să nu rezulte într-o acuzare formală şi care să recunoască faptul că oamenii au fost surprinşi”, a declarat Delfino.Un judecător va decide vineri dacă va accepta recomandarea lui Delfino. Dacă o va face, va dicta o pedeapsă alternativă, posibil o amendă în folosul unei cauze caritabile.Avocatul lui Ronaldinho, Adolfo Marin, nu a putut fi contactat pentru a comenta situaţia.

Citește și: Marius Manole dă de ”toți pereții” cu UNITER-ul

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele