Rovana Plumb către protstatari: „Nu pot exista atitudini de cântec, de bucurie, de dans, față de necazul unui om”

2

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, i-a criticat pe protestatarii din Piața Victoriei care s-au bucurat la aflarea veștii că Liviu Dragnea a fost condamnat.

„Nu aș fi crezut că după 28 de ani de la Revoluție să trăim momente când ura e așa de mare. Nu pot exista atitudini de cântec, de bucurie, de dans, față de necazul unui om”, a spus Rovana Plumb.

În jur de 10.000 de oameni ieșit joi seară în Piața Victoriei din Capitală, pentru un nou protest față de modificările aduse de PSD-ALDE legilor justiției și codurilor penale.

Manifestația a avut loc în contextul în care liderul PSD Liviu Dragnea, care are deja o condamnare definitivă, tocmai a primit o nouă pedeapsă cu închisoarea de 3 ani și 6 luni cu executare, în primă instanță, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Protestatarii i-au cântat lui Liviu Dragnea „Mulți ani primească” și i-au transmis „La mulți ani!”, „La pușcărie!”.

Citește și Rovana Plumb, semnal la președinte: să înceteze cu presiunile publice adresate doamnei premier Viorica Dăncilă

De Vlad Mitu

2 comentarii

  1. Cand eu plangeam de foame in Romania, ei radeau si se distrau furand…..acum sa planga ei, ca eu stau pe malul mediteranei…..nu aveam mare in Romania

  2. Madam, nu sunt ipocrit !!! Mă bucur sincer că infractorul a mai luat 3,6 ani !!! Chiar mă bucur !!! Și aștept 15 ani pentru Teldrum și alți 15 pentru Belina !!! Infractorii stau la pușcărie nu printre oamenii cinstiți !!! Dar vezi mata’, dacă tot îți este așa de milă, de ce nu te duci și tu cu el să-i ți de urât.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele