Rovana Plumb, semnal la președinte: să înceteze cu presiunile publice adresate doamnei premier Viorica Dăncilă

0

Deși o cunoaștem ca om politic de multă vreme, Rovana Plumb nu are proiecte sau decizii importante de care sa-și lege numele. Totuși, Rovana Plumb este șefă a organizației de femei a PSD. Din această poziție, Plumb își apără Premierul, însă fără argumente.

Facem apel la demnitatea domnului preşedinte Klaus Iohannis, să înceteze cu presiunile publice adresate doamnei premier Viorica Dăncilă. Ştim că domnia sa a intrat în campanie electorală, dar acest lucru nu justifică nici proferarea de ameninţări şi nici limbajul jignitor, cu atât mai mult cu cât se adresează unei doamne!”, a transmis, duminică, Rovana Plumb, preşedinte al Organizaţiei de Femei a PSD, într-un comunicat de presă.

Noul joc al comunicării PSD-Președinție vine după vizita neexplicată a premierului Viorica Dăncilă la Vatican. Iohannis s-a arătat nedumerit despre intențiile Premierului, declarând: ”Daţi-mi voie să cred că nu a înţeles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo”.

În 7 mai, preşedintele a spus că este imperioasă demisia premierului Vorica Dăncilă.

„Este din ce în ce mai vizibiul că Dragnea şi ai lui nu au nicio soluţie pentru o guvernare bună şi eficientă”, a spus președintele.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele