Rușinos, echipa națională a pierdut și cu Georgia

0

Reprezentativa României a fost învinsă cu scorul de 2-1, de selecţionata Georgiei, într-un meci amical disputat pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti.

 

Au marcat: Ivan ’78 / Mikautadze ’61, Aburjania ‘71

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat într-o conferinţă de presă, că nu îşi va schimba principiile de la echipa naţională, afirmând că face această meserie din plăcere.

„Dacă nu merge, schimbaţi-mă pe mine, eu nu îmi schimb principiile. Fac meseria din plăcere, îmi place să văd jucătorii că învaţă ceva mai mult. Îmi pare rău că nu vă mulţumesc. Poate vine unul şi vă mulţumeşte mai mult. eu o să fac mereu aşa şi peste 20 de ani, la orice echipă voi antrena. Îmi place să joc ofensiv, poate pentru că nu am făcut-o ca jucător. Dacă nu încercăm să schimbăm ceva, mereu ne vom ascunde în spatele acelui ceva. În momentul de faţă, nu am ce să le reproşez jucătorilor, unii sunt puţini obosiţi, sunt la finalul sezonului, dar ca ambiţie şi determinare, nu am ce să le reproşez. Merită să îmi sacrific cariera de selecţioner pentru ca jucătorii să progreseze. Nu fac nimic pentru bani, decât să fac un 0-0, mai bine pierd cu 1-2”, a declarat Rădoi, într-o conferinţă de presă.

Belgia nu mai folosește serul J&J la tineri

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele