Borcea, total dezamăgit de situația de la Dinamo: „Mă doare sufletul!” (AUDIO)

0
- Reclama -

Fostul finanțator al echipei din Ștefan cel Mare suferă împreună cu suporterii în această perioadă în care „roș-albii” nu își mai găsesc echilibrul.

 

 

 

Dinamo a uitat gustul victoriei și s-a „prăbușit” pe penultimul loc din SuperLiga, iar emoțiile retrogradării încep să bată tot mai puternic la ușa vestiarului condus de Ovidiu Burcă.

- Reclama -

Într-o intervenție la Sport Total FM, Cristi Borcea a dezvăluit că îl doare sufletul când vede ce se întâmplă la echipă. Omul de afaceri a amintit de perioada glorioasă în care era finanțator, și i-a avertizat pe actualii acționari că, fără bani investiți în transferuri, Dinamo va avea șanse minime să se salveze:

Și dacă nu ajungeam să conduc Dinamo, tot mă durea sufletul. Sunt suporter al echipei de la 9 ani. Este normal să mă doară și este păcat că s-a ajuns în situația asta. Nu văd nicio ieșire urgență. Trebuie să aducă 5-7 jucători. Dar să nu uităm un singur lucru! Este și amprenta antrenorului. Uitați-vă la Oțelul, unde Dorinel Munteanu a promovat echipa din ‘C’ în ‘B’, apoi din ‘B’ în ‘A’. Uitați-vă cum joacă și unde este. Contează și antrenorul, dar acționarii împreună cu antrenorul trebuie să aducă jucători în iarnă. Suntem principala candidată la retrogradare!”

„Noi aveam buget de 15 milioane € pe an”

„Nu ne mai ducem în trecut. Nu ne mai gândim că a promovat în ‘A’ și s-a aprobat planul de organizare și tot. Depindea strict de finanțator și de antrenor, cum și-au făcut strategia. Se ceartă și între ei. Nu știu ce se întâmplă acolo, este clar că nu sunt bani. Noi aveam buget peste 15 milioane și dacă nu câștigam un an trofeul, știți ce scandal aveam cu suporterii. Scriau și pe garduri. Eu nu spun să dea două milioane pe un jucător ca Torje, Zicu, Bratu, Lobonț, tot ce a fost mai bun în România. Dar eu zic că odată cu construirea noului stadion, să vină cât mai mulți dinamoviști. Nu pot să nu câștige cu nimeni de 10 etape și de 6 etape să auzim încontinuu că echipa n-o să mai arate așa.”.

Citește și: Borcea: „Cât am fost la Dinamo am avut două divorțuri și operație pe cord! Nu revin niciodată” (AUDIO)

În plus, Cristi Borcea a precizat că șansele ca Ionuț Lupescu sau Mircea Lucescu să se implice la Dinamo, în clipa de față, sunt nule. „Lupescu v-a spus foarte clar că n-a avut nicio discuție. Era un lucru extraordinar dacă venea. Iar la nea Mircea nu cred că poate fi vorba deocamdată. Nea Mircea vine pe un proiect solid, cu stadion și finanțatori adevărați, care să bage bani. Să fie un buget cum am avut noi în ultimii 20 de ani. Ne-am bătut tot timpul la campionat, la Cupe, am fost în cupele europene, am ajuns în primăvara europeană. Acolo e Dinamo!”, a declarat Cristi Borcea, la Sport Total FM.

Ascultă declarația integrală pe site-ul www.sptfm.ro, sau prin aplicația de mai jos:

https://sptfm.ro/cristi-borcea-total-descumpanit-de-situatia-de-la-dinamo-ma-doare-sufletul/

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele