Ryanair a lansat o promoție cu locuri de la 10 euro către Paphos

0

Ryanair a lansat astăzi, 16 ianuarie, promoția ‘Fugi de frig’, cu bilete de avion cu prețuri începând de la 10 euro către Paphos, Cipru, oferindu-le clienților ocazia de se bucura de un soare cald în aceste luni înghețate de iarnă.

Această promoție este disponibilă pentru călătorii până la 31 martie și poate fi găsită doar pe Ryanair.com, începând de pe 16 ianuarie și până la miezul nopții, Sâmbătă, 19 ianuarie.

“Iarna este în toi și ce alt motiv mai bun ar fi, decât să fugi pentru un soare cald în Cipru, la Paphos. Am lansat o vânzare promoțională masivă cu locuri de la doar €9,99 pentru călătorii până la 31 martie. Această ofertă extraordinară se va încheia la miezul nopții (ora 24:00) Sâmbătă, 19 ianuarie”, a declart Robin Kiely, Ryanair.

Ryanair s-a extins puternic în România în anul 2016, nu doar prin lansarea de noi zboruri către Europa, ci și prin introducerea de curse interne. Ryaniar operează 21 de rute de pe aeroporturile din România, respectiv București și Craiova. Pe piață locală, Ryanair concurează cu Wizz Air și Blue Air.

Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, operează peste 700 de rute și zboară către 200 de destinații în Europa și Africa (Maroc), cu prețuri de la câțiva euro atât pe rute interne, cât și pe rute externe. Compania vrea să-și extindă flota cu 50% până în 2024, urmând să ajungă să transporte 200 de milioane de pasageri.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele