Ryanair reduce tarifele la bilete de avion până la miezul nopții cu până la 30 euro

0

Ryanair a lansat astăzi, 19 noiembrie, promoțiile de ‘Săptămâna Cyber’ pentru bilete de avion, cu o săptămână mai devreme, oferindu-le clienților 8 zile de promoții disponibile pe website-ul Ryanair.com sau aplicație.

Ziua unu debutează cu o promoție masivă de vară, cu până la 30€ reducere pentru zborurile dus-întors din întreaga rețea de rute europene, pentru călătorii în perioada aprilie – septembrie, care trebuie rezervate până astăzi la miezul nopții, (ora 24:00 Luni).

“Am lansat promoția “Săptămâna Cyber” cu 8 zile de oferte disponibile pe Ryanair.com și aplicație, oferindu-le clienților cele mai mici tarife din Europa. Am tăiat tarifele cu până la 30€ pentru zborurile dus-întors pe întreaga noastră rețea de rute europene pentru călătorii în perioada aprilie – septembrie, care sunt disponibile astăzi până la miezul nopții”, a declarat Robin Kiely, Ryanair.

Adițional acestei promoții ‘Săptămâna Cyber’, Ryanair mai lansează o ofertă pentru bagaje cu 10% reducere pentru toate bagajele înregistrate, rezervate în această săptămână.

Foto: Pixabay

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele