Ryanair vinde bilete de avion cu 10 euro, timp de o zi

0

Ryanair, operatorul aerian low-cost Ryanair, a lansat astăzi, 22 octombrie, promoția de o zi “Million-Air” cu peste 1 milion de bilete ieftine de avion la 10 euro în întreaga rețea europeană pentru călătorii din noiembrie până în martie.

Aceste tarife de 10 euro sunt acum disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Marți, 23 octombrie, și pot fi găsite pe Ryanair.com.

“Am lansat promoția ‘Million-Air’ cu un milion de locuri la 9.99€ pe întreaga noastră rețea europeană pentru călătorii în perioada noiembrie – martie, asigurându-le clienților Ryanair vacanțe de milionari, la tarife reduse. Această ofertă incredibilă se va încheia la miezul nopții, Marți, 23 octombrie, așadar invităm clienții să acceseze Ryanair.com pentru rezervări”, a declarat Robin Kiely, Ryanair.

Ryanair s-a extins puternic în România în anul 2016, nu doar prin lansarea de noi zboruri către Europa, ci și prin introducerea de curse interne. Ryaniar operează 21 de rute de pe aeroporturile din România, respectiv București și Craiova. Pe piață locală, Ryanair concurează cu Wizz Air și Blue Air.

Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, operează peste 700 de rute și zboară către 200 de destinații în Europa și Africa (Maroc), cu prețuri de la câțiva euro atât pe rute interne, cât și pe rute externe. Compania vrea să-și extindă flota cu 50% până în 2024, urmând să ajungă să transporte 200 de milioane de pasageri.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele