SANCONFIND, maternitatea care e pregătită să primească mame din toată țara

0
maternitatea sanconfind

Situația bebelușilor care se nasc sănătoși și contactează bacterii spitalicești care le pun viața în pericol, este tot mai gravă. În ultima lună, mai mulți copii născuţi în București au fost astfel diagnosticaţi.

”Maternitatea SANCONFIND, din Câmpina, dorește să vină în sprijinul mamelor speriate de această situație și de înmulțirea cazurilor de bebeluși infestați. Având în vedere că suntem la curent cu îngrijorarea lor justificată, maternitatea SANCONFIND este dispusă să deconteze drumul de la București la Câmpina tuturor mamelor care doresc să nască în siguranță la cea mai nouă și mai performantă maternitate din România. SANCONFIND este la doar 90 km de București, un drum care se poate parcurge cu ușurință într-o oră”, spune Elena Dumitrescu, departement comunicare al SANCONFIND.

Citește și: Spitalul SANCONFIND atrage tot mai mulți medici

La aproape 2 ani de la deschidere, maternitatea SANCONFIND este, în continuare, lider de piață în ceea ce privește costul unui pachet de nașteri. Dintre toate maternităţile private din România, maternitatea SANCONFIND oferă cel mai mic preț pentru pachetul standard de naştere naturală – 3.500 lei (rezervă cu 2 paturi și 2 nopți de cazare) şi pachetul standard de naştere prin cezariană – 5.200 lei (rezervă cu 2 paturi și 3 nopți de cazare). Există şi pachete de naștere naturală și prin cezariană VIP, unde mămica stă într-o rezervă cu un singur pat.

În primele 10 luni din 2018, la maternitatea SANCONFIND au venit pe lume peste 230 de copii, iar mamele care au ales să nască aici vin din aproape toată țara (Ploiești, Câmpina, București, Târgoviște, Focșani, Vălenii de Munte, Constanța, Galați sau Brașov) dar și din străinătate: Anglia, Olanda, Spania sau Turcia.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele