Şapte localităţi din judeţul Constanţa propuse pentru carantinare

1

Şapte localităţi din judeţul Constanţa, printre care municipiul Medgidia, comunele Agigea, Costineşti, Mihail Kogălniceanu şi Techirghiol, sunt propuse pentru carantinare, Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) trimiţând deja avizul necesar.

Decizia va fi luată în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Prefectura Constanţa a transmis, printr-un comunicat de presă, că INSP a emis avizul de carantinare pentru următoarele localităţi: Agigea, Costineşti, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Medgidia, Techirghiol, Valu lui Traian.

“Avizul a venit ca urmare a unor analize de risc trimise de DSP Constanţa. Propunerile de carantinare vor fi votate în şedinţa de Comitet Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, care va fi convocată în cursul zilei de astăzi, în sistem electronic”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că în aceeaşi şedinţă a CJSU, va fi supusă la vot şi măsura de prelungire a carantinării zonale în oraşul Ovidiu, ca urmare a unei adrese formulate de DSP Constanţa, prin care a fost propusă extinderea măsurii existente pe o perioadă de încă 14 zile.

TVR vrea prioritate la vaccinare pentru angajații săi

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele