Şarapova a primit un wild card de la Ţiriac

0
- Reclama -

Rusoaica Maria Șarapova va reveni în tenisul profesionist în luna aprilie, la turneul de la Stuttgart.

Dornică să recupereze timpul pierdut, Șarapova a solicitat și a primit un wild card pentru  turneul WTA de la Madrid, organizat de Ion Țiriac și programat între 6 și 13 mai.

Suspendată pentru dopaj, rusoiaca scapă de pedeapsă începând cu data de 26 aprilie. ”Maria este una dintre cele mai bune jucătoare din ultimii 15 ani și o fostă câștigătoarea a turneului nostru. La Madrid, ea a jucat mereu bine și sunt sigur că la revenirea pe teren va fi foarte motivată și sper că va juca bine în primul ei turneu”, a declarat Manolo Santana, directorul turneului spaniol.

Şarapova își va putea relua şi rolul de ambasador al bunăvoinței în cadrul Organizației Națiunilor Unite  în luna aprilie, a anunțat ONU. Fostul lider mondial al tenisului feminin a devenit ambasador al Programului ONU pentru Dezvoltare  în 2007, însă a fost suspendată în luna martie 2016, după ce a recunoscut că a utilizat substanța interzisă meldonium. Șarapova, câștigătoarea a cinci titluri de Mare Șlem, a primit inițial o suspendare de doi ani din partea Federației Internaționale de Tenis (ITF), care i-a fost redusă ulterior de Tribunalul de Arbitraj pentru Sport (TAS) la 15 luni.

 

- Reclama -

sursa foto: mirror.co.uk

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele