Scandal în coaliție cu Rareș Bogdan la timonă

0
- Reclama -

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a afirmat, joi seară, că declaraţia lui Rareş Bogdan potrivit căreia PNRR ar fi fost aprobat dacă Marcel Boloş ar fi fost ministrul Fondurilor Europene este ”o măgărie”.

 

Ghinea susţine că Boloş a prezentat un ”pdf de prezentare”, nicidecum un PNRR, iar acela a fost făcut ”să dea bine la alegeri”. ”Chestia asta în care fiecare este în campanie internă în partid şi se trezeşte să dea castane la miniştrii USR PLUS trebuie să înceteze”, afirmă Ghinea.

”Presa cred că puteţi depune mărturie ce eforturi am făcut pentru a ţine coaliţia unită în jurul acestui proiect. Nu ajuta pe nimeni să avem un scandal politic pe PNRR. A trebuit să rspund eu pentru nişte decizii pe care nu le-am luat eu (…) Tendinţa era de explozie pe pereţi care nu ar fi ajutat pe nimeni”, a declarat, joi eară, la Digi 24, Cristian Ghinea.

”Domnul Boloş pretinde că PNRR pe care l-a lăsat el în decembrie – care nu era un PNRR, era un document pdf de prezentare, PNRR înseamnă câteva zeci de mii de pagini (…) Domnul Boloş pretinde că acea listă de investiţii avea 60% verde. Este ca şi cum eu m-aş înscrie la un concurs de frumueţe şi aş declara că am 75 de kile. E credibil? Uitaţi cum arăt! Domnul Boloş, care nu a citit regulamentul, a avut nişte opinii. Nu aşa se face”, a adăugat ministrul.

- Reclama -

Acesta a precizat că a tăcut foarte mult şi nu a reacţionat la atacurile venite din PNL.

Există o dorință a maghiarilor de a învăța limba română

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele