Se repetă scenariul Colectiv? Sigur, corupția a ucis iar!

0

Se repetă scenariul Colectiv? Sigur, corupția a ucis iar, de această dată la Piatra Neamț, un județ controlat de PSD și prietenul ui Liviu Dragnea, Ionel Arsene! Oameni din Piatra Neamț au aprins candele și au adus flori și coroane pe scările Spitalului Județean din Piatra Neamț, în memoria celor 10 pacienți care și-au pierdut viața în urma incendiului de sâmbătă din secția de Terapie Intensivă.

 

Printre candele, sunt și foi cu mesaje de revoltă față de cele petrecute, spre exemplu: „Corupția ucide” sau „Trist să arzi neputincios unde ai o ultimă speranță”.

Vezi și Evoluția pas cu pas a situației de la Piatra Neamț: anchetă la Spitalul Județean, declarații, opinii

Între timp, Marcel Ciolacu are timp să se uite prin hârtii și anunță ”triumfător” că secția de ATI avea acte în regulă.

Ciolacu ar trebui să spună asta familiilor victimelor. Oare, mai are asta vreo relevanță acum?

Stelian Negrea, la B1TV:

”Cum ar fi Ionel Arsene si gasca lui de interpusi cum ar fi Dan Vasile Constantin, cel care conduce din umbra tot ce misca in spitalul din Neamt.

Arsene, care a si fost arestat preventiv, are doua dosare de trafic de influenta: a cerut si primit mita contracte si bani ca sa dea alte contracte sau sa intervina la ANI intr-un dosar”.

De altfel, unul dintre punctele tari ale lui Arsene și ale echipei PSD pentru Parlament este ”investiția în spitale”. Ionel Arsene se laudă că a investit peste 20 de milioane de euro în spitalele din Neamț.

Echipa lui Arsene, liderul județului Neamț

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele