Cum să te bucuri de confort şi lux în buricul Capitalei

0

Zona Primăverii este recunoscută pentru apartamentele şi casele de lux pe care le are. O astfel de clădire, cu apartamente de lux şi spaţioase, este şi Seasons Primăverii.

Proiectul finalizat în 2015 pune la dispoziţie 12 apartamente cu câte trei, patru şi cinci camere a câte 120, 130 şi respectiv 250 mp pătraţi fiecare. Construcţia dispusă pe şase niveluri mai are şi un penthouse imens cu trei camere ce se întinde pe o suprafaţă de 213 mp, 140 mp utili şi o terasă de 75 mp.

Clădirea se află pe Bulevardul Primăverii, vis-a-vis de Palatul Primăverii, la nici 10 minute de Piata Charles de Gaulle şi metrou Aviatorilor. Măştile din lemn care protejează balcoanele de razele soarelui o fac reconscibilă printre celelalte clădiri.

Structura şi finisajele construcţiei

Blocul Seasons Primăverii are fundaţia din beton armat, structura fiind formată din elemente verticale de tip diafragmă şi planşeu tip dală. Ferestrele sunt de aluminiu şi geam termopan cu grosime de 44 mm, iar parchetul din apartamente este triplu stratificat, de 13 mm şi fixat cu răşină.

Gresia şi faianţa din băi şi bucătarii sunt produse Marazzi, iar sanitarele sunt Hatria şi bateriile împreună cu setul de duş, Hansgrohe.

Căldura şi apa menajeră sunt produse cu ajutorul centralelor de apartament Viessmann, iar sistemul de ventilaţie este marca Daikin. Lifturile clădirii atât pentru oameni cât şi cel pentru automobile sunt marca Kron Orona.

Super instalaţie de aerisire în parcare

Parcările subterane sunt făcute cu ajutorul unor ascensoare speciale şi sigure. Mai mult, instalaţia de aerisire a reuşit să scoată tot fumul făcut de patru maşini într-o oră, fără ca detectoarele de incendiu să-l detecteze.

Preţurile apartamentelor din Seasons Primăverii

În funcţie de apartament, preţurile pe metru pătrat variază între 3400 şi 3600 de euro. Însă, deşi un apartament poate ajunge la aproape un milion de euro, dezvoltatorii Seasons Primăverii asigură potenţialii clienţi că preţul se poate negocia.

Sursa: Business Cover

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele