Șefii demiși ai IPJ Bacău au primit posturi noi și bune

0

Posturi călduțe pentru foștii șefi ai IPJ Bacău, demiși după luarea de ostatici și dubla crimă din Onești. Aceștia ocupă în continuare funcții de conducere, în urma redistribuirii pe posturi.

 

În urma deciziilor luate de ministrul de Interne, chestorul Vasile Oprișan în vârstă de 59 de ani, fost șef al IPJ Bacău a fost detașat la Direcția de Management Strategic și Suport din cadrul IGPR.

Chestorul Oprișan a mai fost implicat într-un scandal, în 2019, când a făcut declarații scandaloase despre femei, într-o emisiune de radio. Atunci acesta a afirmat că femeie agresate de soți în toiul nopții ar putea aștepta până dimineața ca să nu aglomereze liniile de la 112 și să nu deranjeze polițiștii. Acesta a fost iertat de șefii ierarhici.

Comisarul șef Adrian Tuluc, adjunctul lui Oprișan, va reveni în funcția de șef al Poliției Municipiului Bacău, pe care a deținut-o înainte de a fi numit împuternicitul lui Oprișan și unde este titular cu concurs.

Vezi și Activele RAFO Onești au fost scoase la vânzare

Totodată au fost schimbați din funcție și foștii șefi ai Politiei Onești, comisar sef Cristinel Andrieş, șeful, și adjunctul sau Iuri Mereşan. Acesta din urma a fost detașat la Biroul de la Poliția Animalelor din cadrul IPJ Bacău.

Săptămâna trecută, doi muncitori au fost uciși la Onești după ce au fost luați ostatici de fostul proprietar al apartamentului unde lucrau.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele