Senatoarea Șoșoacă – declarații pro-Putin, pro-război

1
diana sosoaca dosar penal
Diana Șoșoacă, Iași
- Reclama -

Senatoarea Diana Șoșoacă și-a dat iar în petec cu declarații care vin în sprijinul criminalului Vladimir Putin. Aceasta spune, într-un interviu pentru EurAsia Daily, că România este o ”colonie”, că europenii și americanii vor distrugerea Rusiei, iar Ucraina deține ilegal teritorii.

 

Senatoarea care a fost dată afară din AUR preia mai multe teme ale propagandei ruse, într-un discurs anti-Occident și susține că Uniunea Europeană „și-a pierdut esența creării” și „se va destrăma pas cu pas” și că Ucraina deține și ar trebui „să renunțe la teritorii care nu-i aparțin”.

”România nu este partener strategic al USA, pentru că o astfel de poziție ar însemna egalitate în drepturi și obligații. În concepția SUA, România este o palmă de pământ pe care o folosește după bunul său plac, în funcție de interesele sale și în momentele interesante pentru ei. România nici măcar colonie nu este, pentru că o colonie are drepturi”, a susținut senatoarea.

Vezi și George Simion și Diana Șoșoacă executați silit de ANAF

- Reclama -

În cadrul interviului, senatoarea mai susține că Ucraina ar trebui „să iasă din logica războiului și să se așeze la masa negocierilor”, iar „problema Ucrainei este că deține teritorii care nu îi aparțin” și „trebuie să renunțe la teritoriile pe care le deține de la alte națiuni”.

”Faptul ca NATO și UE s-au implicat într-un război care nu le aparține, iar nouă românilor nici atât, denotă faptul că este o mișcare de distrugere a Rusiei, a ortodoxiei, ceea ce nu au reușit nici la noi, nici la ruși, prin ONG-urile sorosiste active de zeci de ani”, a mai susținut senatoarea.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele