Clotilde are un consilier cu probleme la … carnetul de conducere

0
Clotilde Armand
- Reclama -

PNL Sector 1 îi solicită edilului Clotilde Armand să îl demită pe consilierul personal Dragoş Constantin, după ce Parchetul a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism, deşi avea permisul suspendat.

 

Tot PNL Sector 1 a cerut primarului Coltilde Armand să-l demită urgent şi pe şeful Poliţiei Locale, ca urmare a suspiciunilor de corupţie investigate de parchet la această instituţie, aflată în subordinea directă a edilului sectorului 1, şeful investigat fiind desemnat direct de către aceasta pe funcţie.

„Armand a preferat să tacă şi să-l menţină în funcţie”, mai spune PNL Sector 1, în comunicatului de presă.

Rusia anunță că a respins atacuri din Ucraina

- Reclama -

„PNL Sector 1 constată că sloganul mult trâmbiţat de Armand şi USR în campanii electorale, «Fără penali în funcţii publice!» nu reprezintă nimic pentru aceştia, atunci când îşi protejează acoliţii. Îi cerem lui Clotilde Armand să facă curat în Primăria Sectorului 1, luând măsurile care se impun! Dacă la ilegalităţile comise de acoliţii primarului mai adăugăm suspiciunile de incompatibilitate descoperite faţă de chiar persoana primarului sau ilegalităţile descoperite de Curtea de Conturi în primărie, avem tabloul macabru al minciunii şi ipocriziei din mandatul lui Armand! Fără penali în funcţii publice!”

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele