Populism până la capăt: Dragnea nu mai vrea indemnizație pentru parlamentari

0

Șeful PSD a mai găsit un motiv să stoarcă niște voturi. Liviu Dragnea, spune că indemnizaţia specială pentru parlamentari nu trebuie să mai existe.

“Ştiu că nu o să le convină colegilor mei parlamentari, dar le spun că nu se moare din asta, sunt acele indemnizaţii speciale pentru parlamentari, eu am renunţat la ea, mi-am dat demisia cu o zi înainte de a se încheie mandatul ca să nu pot să beneficiez. Am mărit pensiile, se vor mări în continuare, dar această problemă a indemnizaţiilor speciale pentru pensionarii din Parlament rămâne o problemă sensibilă şi trebuie să abordăm cu curaj şi frontal”, afirmă el.

Liviu Dragnea a fost întrebat, la Adevărul Live, cum ar fi fost dacă el era premier. “Da, ar fi fost altfel. Prea mulţi oameni mi-au spus în ultimul an lucrul ăsta, prea mulţi oameni. Da, ar fi fost altfel, ar fi fost mai multă stabilitate, mai multă coerenţă în comunicare în primul rând, mai multă coerenţă în adoptarea unor măsuri, nu mai are nevoie de atâta lobbby şi presiuni la proprii miniştri să pună în practică un program de guvernare. Da, cred că ar fi fost altfel”, a spus el.

Citește și: Dezorientata care ne conduce, a confundat Suceava cu Hunedoara!

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele