Senator PSD ”explică” întâlnirea din biserică dintre politicieni și preoți: „Nu am fost ca politicieni, pentru că au fost invitate toate partidele politice”

0
- Reclama -

Senatorul PSD Emanoil Savin a susținut, miercuri, că liderii partidelor prezenți la întâlnirea cu preoții în biserica din Bănești nu au fost acolo în calitate de politicieni, ci de cetățeni, ”pentru că au fost invitate toate partidele politice” și s-a discutat despre referendum.

“Organizată de Protoieria Câmpina, au fost invitaţi 92 de preoţi şi 22 de primari din toată Protoieria Câmpina, fără politică, fără alte dezbateri. S-a discutat despre acest referendum, de căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. (…) Este o iniţiativă cetăţenească, ştiţi foarte bine că trei milioane de cetăţeni au votat şi este constituţională şi am participat şi noi la această conferinţă. Nu am fost ca politicieni, am fost ca cetăţeni, pentru că au fost invitate toate partidele politice. Eu sincer să fiu am şi întârziat, chiar am avut reţinut loc acolo lângă colegul meu Iulian Dumitrescu. Nu s-a pomenit niciun nume de partid, nu s-a discutat nimic politic”, a afirmat Savin, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Liderii organizației Prahova ai principalelor partide parlamentare s-au întâlnit marți, la biserica”Adormirea Maicii Domnului” din Bănești, cu mai mulți preoți, primari și simpli cetățeni pentru a discuta despre referendumul privind redefinirea familiei în Constituție drept căsătoria dintre un bărbat și o femeie, anunță publicația locală campinatv.ro.

Întâlnirea a fost inițiată de Coaliția pentru Familie, organizația neguvernamentală care a strâns trei milioane de semnături pentru revizuirea Constituției în sensul redefinirii familiei.

Printre participanți s-au numărat Grațiela Gavrilescu – ministrul Mediului și președinte ALDE Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu – președinte PNL Prahova, Bogdan Toader – președinte PSD Prahova și președinte al Consiliului Județean și senatorul PSD Emanoil Savin.

- Reclama -

Citește și Carmen Dan:Președintele s-a antepronunțat în sensul constatării publice că Jandarmeria a acționat violent

De Vlad Mitu

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele