Senator USR despre testele de salivă din școli: „Niște cutii de carton fără prospect. Noaptea minții!”

2

Toate testele de salivă ajunse în școli sunt în cutii mari de carton, în care se găsesc 50 de bețișoare într-o pungă, 50 de căpăcele într-o pungă, 50 de flacoane într-o pungă, 50 de pliculețe cu substanță într-o pungă. „Fără instrucțiuni, fără prospect. Noaptea minții!”, spune Ștefan Pălărie, senator USR.

Acesta acuză că ministrul Educației, Sorin Mihai Cîmpeanu va ieși triumfător să anunțe că testele au sosit în școli, când, de fapt, profesorii trebuie să găsească soluții ca „din seturi de batjocură de 50 de căpăcele și alte ingrediente să asambleze kituri unitare complete”.

Astăzi seara, la ora 18:30, vineri, au sosit în școli testele de salivă mult promise. În niște cutii mari de carton în care se găsesc 50 de bețișoare într-o pungă, 50 de căpăcele într-o pungă, 50 de flacoane într-o pungă, 50 de pliculețe cu substanță într-o pungă. Făra instrucțiuni, fără prospect. Noaptea minții!!!! Ordinul este ca joi toți copiii din școală să primească câte un test de salivă aplicat. Profesorii trebuie să găsească soluții ca din seturi de batjocură de 50 de căpăcele și alte ingrediente să asambleze kituri unitare complete”, spune senatorul, pe Facebook..

Ștefan Pălărie se întreabă cât de „#deîncredere” vor fi rezultatele testelor în care „profesori obosiți și scârbiți de lipsa de respect, vor sta ore întregi să pună cu mâna în punguțe cumpărate de ei căpăcele, bețișoare și pliculețe”.

Același senator a publicat și imagini cu pungile în care sunt testele de salivă pe care ar trebui să le asambleze dascălii, spunând că este, de fapt, „o batjocură” la adresa cadrelor didactice.

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele